Theatre on the Bay Kaapstad | Theater Kaapstad

Theatre on the Bay in Kaapstad

Uitgaan in Kaapstad doe je in dit theater in Camps Bay

 

Het mag in Kaapstad dan minder vaak regenen dan in Nederland, af en toe zit er nog wel zo’n avondje bij. En gaan we dan televisie zitten kijken?
Nee, dan gaan we naar het theater. Want naast de schitterende natuur, en het grote aanbod in culinair moois, ontbreekt ook de factor cultuur zeker niet in deze stad.

Vanavond hebben we besloten om voor het eerst het ‘Theatre on the Bay’ te bezoeken. Het is één van de kleinere theaters in Kaapstad en ligt in Camps Bay. Camps Bay is een must voor elke vakantieganger in Kaapstad, al was het maar om het mooie strand en het ‘prestigieuze’ aanzien van de boulevard. Zien en gezien worden, dat doe je in Camps Bay. Verder is het een populair gebied om uit te gaan in Kaapstad dankzij de restaurants en clubs aan Camps Bay strip.  

In het Theatre on the Bay zijn zowel Zuid-Afrikaanse, als buitenlandse voorstellingen te zien. Drama, comedy, musicals, cabaret, dans en muziek. De voorstellingen zijn te zien vanaf gemiddeld 80 rand (ongeveer 8 euro).

Deze avond speelt ‘Love, Loss and What I Wore’ in het theater: een toneelstuk over vijf vrouwen die hun levensverhaal vertellen aan de hand van de kleren die ze gedragen hebben. Ze spelen het gevarieerde publiek in Kaapstad behoorlijk plat. Opvallend detail: er zitten ongeveer net zoveel mannen, vrouwen, oude en jonge mensen in het publiek.

Na de show drinken we wederom nog een drankje in de theaterbar. Met 250 zitplaatsen is Theatre on the Bay een theater van middelgroot formaat. Vooral omdat het zo fijn te combineren is met vooraf uit eten in een restaurant in Camps Bay of een drankje na afloop aan de boulevard, is dit theater een van de populairste culturele uitgaansspots van Kaapstad. Wij hebben er in ieder geval een leuke avond gehad. Ons advies? Houd voorstellingen in dit theater dus goed in de gaten.

Theatre on the Bay
1 Link Street  
Camps Bay | Kaapstad  
+27 (0)21 438 3301

Voor meer informatie over theaters in Kaapstad bekijk je onze nightlife-sectie. Hier staat een overzicht  van de beste theaters in Kaapstad.

Hou voor meer inside tips www.kaapstadmagazine.nl goed in de gaten en abonneer je ook meteen op onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter.

Fri
H:17°
L:10°
Sat
H:16°
L:
Sun
H:18°
L:11°
Mon
H:21°
L:
Tue
H:18°
L:12°
Wed
H:16°
L:
Thu
H:15°
L:
tjing_torii_1Vul je buik en je ziel met Japanse ...

Je kan lekker in het centrum blijven om een hele nieuwe oosterse wereld te ...

lab_winTech meets Natuur in de meest ...

Volautomatische kamers, telefoon opladende menu’s en zonne-energie in een ...

waterBREKEND: De dammen van Kaapstad zijn ...

De watercrisis is voorbij; lees hier alle details hoe we in twee jaar tijd ...

Madiba PanoPrachtige rondreis in Zuid-Afrika: op ...

De mooiste safari in het Kruger Park in combinatie met een wel hele bijzondere ...

Route6210 x dingen te doen aan Route 62 (R62) ...

Welkom aan de langste wijnroute ter wereld

TRIVIA

image description

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika

Iedereen die Kaapstad de mooiste stad ter wereld vindt: klik LIKE!