Video's hoogtepunten WK 2010 Zuid-Afrika

Video's van het WK in Zuid-Afrika

Hoogtepunten van het WK in Zuid-Afrika

Tijdens het WK houden we je continu op de hoogte van de sfeer in de straten van Kaapstad en natuurlijk de spanning in heel Zuid-Afrika met video's, foto's, tweets en real-live oogverslagen!

Check dagelijks onze speciale videosite: www.capetownmagazine.com/video. Wij staan niet in persruimtes, op mediatribunes of op andere afgeschermde gebieden, maar gewoon tussen de mensen in de kroegen en op de straten van Kaapstad.

Volg ons... overal en altijd!
Meteen even doorpakken en ons volgen op Twitter - enerzijds op @kaapstadmag (om te weten wat er dagelijks in de stad geberut), en vervolgens op onze speciale WK-twitter voor het laatste WK-nieuws uit Zuid-Afrika. En ach, als je dan toch bezig bent, word dan ook fan van onze Facebook Fanpage - waar we dagelijks nieuwe foto's, verhalen en columns plaatsen.

We zijn overigens ook benieuwd naar jullie filmpjes, foto's en verhalen... mail, tweet of poke ons met al je ervaringen - in woord en geluid - op dit WK!

De nu al legendarische video van 2010 is natuurlijk het eerste doelpunt van Bafana Bafana's Tsabalala tegen Mexico. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!
"Tsabalala, he might have a chance here... my goodness, what a fantastic goal for South Africa!"

 

Die Shakira mag er ook best zijn...
Video van het officiele openingsconcert - dat met optredens van Black Eyes Peas en John Legend erbij fantastisch was! - van het WK Zuid-Afrika in Johannesburg, Saillant detail: Nelson Mandela schijnt geflirt te hebben met de zangeres van de Black Eyed Peas... (en zij flirtte terug, gaf ze toe).

Shakira brengt samen met Zuid-Afrikaanse muzieksensatie Freshlyground Waka Waka (This time for Africa!), het WK-lied, ten gehore. Kippenvel!

De 'echte' vibe
What's yet to come... de beste shots van de echte Zuid-Afrikaanse voetbalvibe zie je de komende 47 seconden... "This is how we roll in Mzansi"

You like? You ain't seen nothing yet... we zijn er helemaal bij de komende weken! Houd ons in de gaten... Maandag tegen de Denen in het Nederlandse bolwerk dat Tommy's Sportsbar op Loop Street heet, en volgende week zaterdag tegen Japan live vanuit het stadion (en vanaf De Oranjecamping)... wordt vervolgd!

Ke nako!

---

Op Twitter, via Facebook en ook middels onze gratis maandelijkse nieuwsbrief - KaapstadMagazine is altijd en overal (als eerste) bij!

TRIVIA

image description

WeerStage lopen in Zuid-AfrikaReistipsTuinrouteBlogs uit Zuid-Afrika